fbpx
Astilbe Hus

Den grønne bydel midt i byen

Grønttorvet er for dig, der drømmer om grønne arealer. Om luft og lys. Mere plads i hverdagen. Fællesskaber. Nærvær. Og som ikke går på kompromis med beliggenheden. Grønttorvet ligger i nærheden af offentlig transport – og med egen park og butiksliv, får bydelen noget for enhver smag.

Over de kommende år spirer Grønttorvet frem med 2.300 blandede boliger, en 23.000 m2 stor, central park og små byrum, der vil summe af liv og aktivitet. Visionen er at skabe en bydel med plads til alle – og hvor fællesskaber vokser på kryds og tværs.

Selvom Grønttorvet er en bydel med varierende boliger, er fællesskaber i fokus. Fællesskaber, som ikke kun blomstrer i de enkelte opgange eller tagterrasser, men også fællesskaber på tværs af opgangene. Her skal beboerne kunne mødes og være fælles om bydelens muligheder.

I bydelens hjerte ligger Grønttorvsparken, der bliver en grøn oase med plantage, stor plæne og urban promenade. Parken bliver stedet, hvor folk samles om både de små og store oplevelser.

En levende bydel – tæt på alt

Med Grønttorvet som dit nye hjem får du en grøn oase tæt på alt og er kun et stenkast fra byens oplevelser.

Indkøbsmuligheder og flere børneinstitutioner er inden for kort afstand, mens Valbys spirende café- og butiksliv byder på muligheder og oplevelser for alle aldersgrupper. Daginstitutioner, skoler og privatskoler ligger inden for en radius af 1,5 kilometer. Der kommer to helt nye børneinstitutioner på Grønttorvet, hvoraf den første åbnede op for børn i 2019, mens flere butikker og restauranter forventes at komme til, efterhånden som bydelen bliver til.

På cyklen er du i centrum af Valby på fem minutter – og på under 20 minutter har du både Københavns centrum, Zoologisk Have og Havnebadet inden for rækkevidde.

Med kun få minutters gang til S-tog og busforbindelser – og en metro fra 2023 – er der ikke langt til Hovedstadens oplevelser og aktiviteter. Bussen kører tæt på området – og stationerne Vigerslev Alle og Ny Ellebjerg ligger, så du har maksimalt 800 meter til den nærmeste station.

Grønttorvsparken - 23.000 m2 park midt i bydelen

23.000m2 svarende til fire fodboldbaner. Så stor bliver bydelens grønne hjerte, Grønttorvsparken, der forbinder områdets unikke historie som samlingspunkt for den nye bydel.

Grønttorvets kommende park får en helt central placering i bydelen på det areal, hvor de gamle torvehaller tidligere samlede handlende. Når Grønttorvsparken står færdig i foråret 2022, vil det forsat være et samlingssted med plads til fællesskab, afslapning og aktiviteter.

Fakta om parken – det kan du forvente

  • Parkens areal er ca. 23.000 m2, svarende til lidt over 4 fodboldbaner
  • Plantagen plantes over 250 frugttræer, som du kan høste fra om efteråret
  • På Plænens store græsflade kan du spille fodbold, fordybe dig i en bog og nyde det 700 m2 store spejlbassin samt de mange staudebede
  • Langs Promenaden finder du Orangeriet og et ca. 700 m2 fælleshus, hvor du kan nyde en kop kaffe eller din aftensmad i godt selskab – eller bare hænge ud
  • Spisehuset og Orangeriet opføres i videst muligt omfang i upcyclede genbrugsmaterialer
  • En del af konstruktionen fra den gamle Grønttorvshal bevares som kulturhistorisk element
  • Gangstier i parken vil være oplyste efter mørkets frembrud
  • Daginstitutionens legeplads vil være offentlig tilgængelig uden for åbningstid

Astilbe Hus er en del Heimstaden. Vi er et af Nordens største boligselskaber og erhverver, udvikler og forvalter nye og ældre ejendomme i både Danmark, Norge, Sverige, Holland og Tyskland. Vores ambition er at tilbyde boliger af høj kvalitet og give gode kundeoplevelser. Læs mere på heimstaden.dk

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af en af vores udlejningskonsulenter for at høre mere om ejendommen og få en fremvisning.

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle din data. Heimstaden videregiver ikke oplysningerne til tredjemand og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Læs også Heimstadens Persondata- og Cookiepolitik her.